in water

Oceanic Tech startades hösten 2002 med målsättning att sälja dykprodukter och tjänster av högsta kvalitet. Idag är affärsidén den samma. Vi utvecklar sortimentet kontinuerligt men endast med produkter som vi kan tänka oss att använda själva. Detta betyder att DU som kund alltid vet att du får produkter som håller högsta kvalité oberoende av vilken typ av dykning du bedriver.

Förutom det är vi en mötesplats där inspiration, information och erfarenheter utbytes äventyrare emellan. Vi förser dig också med gas till ditt dyk. Med en kompressor som fyller 500 liter luft i minuten och en stor Nitroxbank så fyller vi dina flaskor på nolltid. Förutom luft, fyller vi också argon, syrgas och helium.

Kurser

Vi utbildar inom PADI, NAUI och GUE. Allt från prova på dyk till avancerade grottdykarkurser. Om du endast är ute efter en dykkurs för att få ett certifikat så har du valt fel skola, om du vill Lära dig ATT dyka är vi rätt skola. Vi skiljer oss från andra skolor bland annat genom att våra elever inte sitter på knä under övningarna. Vi tycker inte att vi kan lära elever att dyka om man inte dyker. Våra instruktörer är samtliga aktiva dykare och håller en mycket hög säkerhetsstandard.

Produkter

Produkterna vi säljer fungerar lika bra för en nybörjare som till den mest avancerade dykaren. Normalt när du köper dykutrustning är att du måste uppgradera fler gånger vartefter du utvecklas som dykare. Utrustning du köper hos oss kan du använda resten av din dykkarriär. Det blir en bättre affär för dig.

Välkommen till ett dykcenter utöver det vanliga.

 

 

Juridisk Information

Oceanictech är ett varumärke som ägs av We Dive AB, 559181-7860. Bolagets säte är på Norra Strandgatan 7, 652 24 Karlstad.


Scroll To Top