Butiken

Oceanic Tech ligger på Flygfältsgatan 12 i Skarpnäck. Vi har 300kvm butiksyta där vi bedriver försäljning, utbildning, service samt gasfyllning.
Vår ambition är att ha alla saluförda produkter i lager. Trots detta kan det av olika orsaker hända att enskilda produkter är tillfälligt slutsålda.  Ett axplock av varumärken som vi arbetar med är Halcyon, Agir, Apeks, Luxfer Eurocylinder, tiXdeep, Santi, Ursuk mm samt ett stort antal andra kända varumärken av högsta kvalitet.
Oceanic Tech har som filosofi att endast erbjuda produkter som passar BÅDE sportdykaren och den tekniska dykaren. Det gör att vissa traditionellt kända varumärken saknas hos oss. I sortimentet finns bara produkter och varumärken vi själva kan tänka oss att använda i vår dykning.

Utbildning
Vi har två klassrum där vi bedriver vår utbildningsverksamhet.

Gas
Oceanic Tech har alltid Helium och Syrgas hemma. Vi har också en gasbank på ca 300.000 liter fylld med Nitrox 32% för snabb fyllning av dina flaskor.  Vi gör luftanalys ca 4 gånger per år för att säkerställa att du som kund alltid får bra gas hos oss.  Vi kontrollerar oljan i kompressorn 1 gång i veckan.
Vid inlämning av flaskor för gasfyllning frånsäger sig Oceanic Tech allt ansvar för utrustningen vid exempelvis stöld eller skada som inte är relaterad till själva fyllprocessen.

Service
Vi tror på idén att en instruktör är duktig på att utbilda dykare. På samma sätt tror vi att en servicetekniker är duktig på just service. 

Av den anledning har vi personal som är dedikerad till bara detta. Vi tar idag emot serviceuppdrag från hela landet och klarar det mesta med få undantag.


Scroll To Top