Dykdatorer 

Idag finns det dykdatorer för alla typer av dyk och i alla möjliga färger och former. Vid val av dykdator bör du ta hänsyn till hur du dyker. Dyker du mest utomlands kanske en klockmodell är ditt alternativ. Dyker du däremot i kalla vatten med torrdräkt och ofta i dålig sikt är en datormodell rätt för dig. Suuntos datorer erbjuder allt från vad ...
Idag finns det dykdatorer för alla typer av dyk och i alla möjliga färger och former. Vid val av dykdator bör du ta hänsyn till hur du dyker. Dyker du mest utomlands kanske en klockmodell är ditt alternativ. Dyker du däremot i kalla vatten med torrdräkt och ofta i dålig sikt är en datormodell rätt för dig. Suuntos datorer erbjuder allt från vad en nybörjare behöver till den mest avancerade Oled datorn. Suunto Zoop Novo är en instegsdator som är mycket potent och har det mesta en rekreationsdykare kan tänkas behöva. Vill man ha möjlighet till trådlös sändare för flasktrycket går man upp i modell till Vyper Novo. Har du ambitionen att dyka tekniskt eller rentav behöver en ännu tydligare display är en dykdator med upplyst display ditt val.

Som upplyst display är Suunto Eon Steel och Shearwater Perdix de mest potenta alternativen med alla funktioner du kan tänkas behöva. Små detaljer skiljer dem åt men oavsett vilken du väljer kommer du bli väldigt nöjd och ha en dator att växa med som dykare.

Elektronisk kompass är något som idag nästan ses som standard när vi tittar på datorer i den lite dyrare prisklassen.
Mer
Nyhet
850 kr

Batterikit med laddare och två stycken laddningsbara batterier som passar till Liquivisions datorer. 

2 095 kr

Sändare som passar till Shewarwater Perdix AI

2 350 kr

Aqualung i300 är en väldigt väldesignat, prisvärd och användarvänligt dykdator med fyra olika dyklägen.

7 000 kr

i750T The most technology-savvy diver will appreciate the i750T’s advanced features such as its OLED color screen and Bluetooth Smart capability, while every diver will appreciate its simplicity and compactness of design.

6 000 kr

Aqualung  i 450 T - en kraftfull dator som passar alla dykare oavsett nivå.

4 295 kr

Suunto Vyper Novo är en dator med alla tänkbara funktioner. Suunto Vyper har en stor tydlig bakgrundsbelyst display som är mycket lättöverskådlig. Suunto Vyper novo har även en digital 3D-kompass.

1 795 kr

Uwatec / Scubapro lanserar nu en ny och uppgraderad version av sin populära digitala bottom timer.

8 900 kr

Suuntos nya trimixdator med LED-display. Med Suunto EON Steel sätter de en ny standard för hur dykdatorer ska se ut och fungera.

8 900 kr

Shearwater är marknadsledande när det gäller att producera avancerade, men ändå användarvänliga och tillförlitlig dykdatorer till teknisk dykning

8 290 kr

Shearwater Petrel 2 är marknadsledande bland multigasdatorer för både öpppet system (OC) och rebreathers (CC).

250 kr

Hållare för handleden med bungie cord till Uwatec digital bottom timer och Tech 2G

300 kr

Hållare för handleden med bungie cord till Vyper, Vyper 2, Vyper AIR, Vytec och Gkko.

2 700 kr

Fungerar till Vytec DS, Helo2, D9 och Vyper Air

6 600 kr

Suunto D6i: en snygg, tuff  klocka till vardags för dykare och en bra men lite flådig bottom timer (har även luft och nitrox dator) vid dykning.

Erbjudande
4 140 kr 4 600 kr -10%

Klockan har både datorfunktion och fridykarfunktion. Fridykarfunktionen kan användas som bottom timer vid dekompressionsdykning. Det är också möjligt att ställa om olika ”sampling rates” i fridykarläget. För fridykning vill du ha ganska täta samplings, men om du använder den som bottom timer är det onödigt och dra bara mer batteri.

2 500 kr

Suunto Zoop  Novo är det idealiska allternativet för sportdykaren och fridykaren!

Visar 1 - 16 av 16 artiklar

Scroll To Top