Dyklampor 

Vid val av lampa tar vi hänsyn till hur just du dyker. Reser du eller dyker du mest här hemma?

Rent generellt vill vi ofta ha så mycket ljus i så samlad ljusbild som möjligt. Detta är något som dagens lampor är väldigt bra på oavsett om det är en kanistermodell eller en handhållen lampa. LED tekniken möjliggör kompakta och robusta lamphuvuden oc...
Vid val av lampa tar vi hänsyn till hur just du dyker. Reser du eller dyker du mest här hemma?

Rent generellt vill vi ofta ha så mycket ljus i så samlad ljusbild som möjligt. Detta är något som dagens lampor är väldigt bra på oavsett om det är en kanistermodell eller en handhållen lampa. LED tekniken möjliggör kompakta och robusta lamphuvuden och ger bra ljusstyrka till låg effekt vilket i sin tur leder till att batteripacken inte behöver bli allt för stora för långa brinntider.

En lampa med separat batteri i en kanister med separat lamphuvud är självklart den starkaste varianten du kan välja. Idag har kanisterlampor oftast brinntider på mellan 2-8 h på full effekt lite beroende på modell. En spridning av ljuset mellan 4-6 grader är att föredra i vatten med dåliga siktförhållanden eftersom en samlad ljusbild penetrerar partiklar i vattnet bättre än en jämn och stor spridning. Lampan är ofta även verktyg nr 1 när det gäller att signalera och där har vi återigen nytta av en samlad ljusbild.

En lampa med större spridning är eventuellt att föredra om vi dyker utomlands med bra siktförhållanden där det inte finns mycket partiklar i vattnet. Filmar vi eller belyser för foto är en så bred och jämn ljusbild som möjligt att föredra.
Mer
Nyhet
1 499 kr

En extremt stark strobe lampa från GralMarine -  investering i säkerheten!

5 295 kr

DiveExtra HP-1200 är en mycket bra lampa med väldigt bra ljus för pengarna.1200 lumen låter inte som mycket, men med en väl fokuserad punkt på ca 10 grader ger lite ströljus, kommer att ge tillräckligt med ljus för allt från sportdykning till mer avancerad dykning. Med 3 timmars brinntid har du vanligtvis tillräckligt med batteritid för att utföra två...

4 495 kr

DiveExtra HP-1200 är en mycket bra lampa med väldigt bra ljus för pengarna.HP-1200 dyklampa är väldigt modulär. Det innebär att om du föredrar en lampa utan kabel, kan du köpa den handhållna versionen med ett batteri som ger lampan en brinntid på 3 timmar. Om du vill ha lampan med kabel, kan du köpa lampan med en kanister för att fästa på webbingen....

3 995 kr

DiveExtra HP-1200 är en mycket bra dyklampa med väldigt bra ljus för pengarna.

6 495 kr

En kraftpaket med fantastisk ljusbild från den renommerade GralMarine

815 kr

INTOVA IFL WA ZOOM-R VIDEO LIGHT

695 kr

Agir Goodman-grepp som passar till Agir Arthur Backup lampor.

3 100 kr

Prisvärd handhållen lampa från den svenska tillverkaren Nanight.

9 500 kr

Agir 28W LED light with 18,2Ah Li-Ion battery.

Erbjudande
891 kr 990 kr -10%

Lampan CI-800 från DiveXtra är det första riktigt bra alternativet som vi har i vårt sortiment för dig som letar efter din första dyklampa.

8 995 kr

Ammonite Solaris lamphuvud med Ammonite 12ah batteri

1 095 kr

Kraftfull backuplampa från DiveXtra.

3 450 kr

Kompakt, smidig och kraftfull primärlampa från Nanight

5 295 kr

Kraftfull och prisvärd lampa från Nanight

1 790 kr

En kraftfull backup LEDlampa av mäket Heser.

1 300 kr

En backuplampa kan rädda liv

Erbjudande
1 080 kr 1 200 kr -10%

En liten backuplampa med bra ljus

2 495 kr

Halcyons Scout lampor har omdefinierat dykindustrins uppfattning och fortsätter erbjuda ett fantastiskt värde med stabil konstruktion, väldesignade komponenter och pågående förbättringar.

6 995 kr

MK II, ny och förbättrat LED. Mer ljus för samma pengar.

14 450 kr

Kraftfull ny LED primärlampa från Halcyon!  

10 500 kr

Kraftfull ny LED primärlampa från Halcyon!  

Visar 1 - 21 av 21 artiklar

Scroll To Top