Beaver Atomic Frameless

DL0003

Beaver Atomic Frameless är den mask vi sålt mest av sen vi startade.
247 kr

-25 kr

272 kr

  • Standard Maskband

Kompakt, flexibel passform och bra hållbarhet. Generellt har ”frameless masker” stort synfält, då det är möjligt att tillverka den med glaset lite närmare ansiktet.

Förutom att vara en bra primärmask så är den även ett bra val för back up mask då den har en mjuk infästning av maskbandet. Back up masker ligger i fickan på dräkten och blir utsatt för stötar och det kan skada traditionella masker med hård (ram) infästning av maskbandet. Risken är att masken är trasig när du väl behöver använda den.

Att köpa en mask på internet kan kanske vara lite riskfyllt då du vill ha en mask som passar ditt ansikte och inte läcker. Vid internetköp har du 14 dagars ångerrätt så om masken inte passar så kan du få pengarna tillbaka eller byta till en annan modell. Enkalst att prova om en mask passar är att sätta den mot ansiktet och suga in med näsan och då ska masken vara tät och sugas fast mot ansiktet. 

Vi brukar byta ut original maskbandet mot ett neopren maskband. Det finns några olika att välja mellan som du ser under maskband.

 

Läs mer om masker här Tillverkare Beaver
Kategori Bra
Mask Silicon Svart

Skriv din recension

Beaver Atomic Frameless

Beaver Atomic Frameless

Beaver Atomic Frameless är den mask vi sålt mest av sen vi startade.
Skriv din recension

Relaterade Produkter

Andra intressanta produkter

492 kr

Scubapro Frameless – Måttstocken för Frameless masker

520 kr

Scubapro Spectra är en traditionell lågvolym mask med två glas. Masken är gjord med typisk Scubapro kvalitet, den ger goda tätningsegenskaper och ger hög komfort.

380 kr

Ny mask från svenska AGIR.En kvalitetsmask med integrerat neopren nackband och bra passform.

Scroll To Top