Santi BZ 200 elvärmeväst

S-H-BZ200

Finns i lager

Santi BZ200 elvärmeväst - sluta frysa på vinterdyken!

Produkt val
Storlek
Storlek

För paket att lämna oss på Måndag

2 450 kr

Den perfekta beklädnaden för dig som dyker mycket i kalla vatten. Santis senaste CE-certifierade elvärmeväst är en uppgradering av den äldre modellen. Västen är tillverkad i Thinsulate 200 g material och används med fördel som komplement till dina andra underställ. Den nya västen har samma värmeegenskaper och har helt vattentäta värmeslingor förstärkta med ultra-mjuk silikon isolering för att undvika brott på kablar. Den har även en inbyggd säkerhetsbrytare för att förhindra överhettning eller för hög strömstyrka. Den håller dig varm och bekväm under de kalla dyken samtidigt som den värmer bra även utan batteriet. Värmeslingorna är ergonomiskt placerade fram och bak för maximal rörelsefrihet.

En elvärmeväst kopplas enkelt och smidigt med Santis dräktventil till ditt batteri och värmer upp gasen i dräkten till en behaglig temperatur. Maximal temperatur är 45 grader. Det är inte tillräckligt varmt för att du ska kunna bli överhettad i dräkten. Däremot ser den till att kroppen hålls i en behaglig temperatur under dyket och undviker nedkylning. När man vill hålla sig varm under dyket ska man komma ihåg att kroppens "element" är bålen. Istället för att använda ett underställ som är lika tjockt överallt, räcker det i många fall med ordentlig isolering på torson. Detta kommer att värma upp armar och ben.

Västen har en effekt av 55 W. Enligt tillverkarens specifikationer räcker strömmen i ett 10Ah batteri för att driva västen 2-2,5 timmar och med 20Ah 4-5 timmar. Ska inte användas med en strömkälla med högre belastning än 12V.


BZ200 Heated Vest

 • Senaste generationen CE-godkänt eluppvärmd väst för dykning
 • Samma typ av Thinsulate som i BZ400X, det ledande understället för teknisk dykning i kallt vatten, men en något tunnare variant
 • Hög isolationsförmåga även när elvärmen inte är påslagen 
 • Mycket flexibel, designad med öppna sidor som inte begränsar dykarens rörlighet I någon led, du märker knappt av västen
 • Thinsulate BZ200 (210g/m2) som isolationsmaterial.
 • Mjuk silikonkabel distribuerar värmen effektivt.
 • Säkerhetsbrytare skyddar mot överhettning eller alltför stark ström
 • Maximal värme som kan genereras av understället: 45 grader
 • Effekt: 55W
 • Max spänning: 12V
 • Ca 90 minuter drifttid med 6 ah batteri, ca 150 minuter drifttid med 10AH batteri, ca 300 minuter med 20AH batteri
TillverkareSanti
KategoriBäst
Material200g/m2 Thinsulate™ m/fleece
FärgSvart
HängslenNej
FickorNej

Skriv din recension

Santi BZ 200 elvärmeväst

Santi BZ 200 elvärmeväst

Santi BZ200 elvärmeväst - sluta frysa på vinterdyken!

Skriv din recension

Scroll To Top