Santi elvärmehandskar

DL0354

Santis nya elvärmda handskar ger dig absolut värme och komfort under hela dyket!

Produkt val
Storlek
Storlek

1 950 kr

Santis elvärmehandskar kommer att revolutionera din kallvattensdykning. Alla som dyker i kalla miljöer har upplevt när fingrarna krampaktigt slutar lyda kommandon, när hantering av pistolhakar och double enders blir nästintill omöjligt och när det enda du kan tänka på är att komma upp och värma dig.
Oftast är det händer och fötter som tar mest stryk under ett dyk, dels därför att isolering från handskar och boots vanligtvis är minimal, dels därför att händer och fötter innehåller ytliga kapillärer som kyls ned snabbt och för att kroppen prioriterar de vitala organen för blodtransport när man befinner sig i en kall miljö. Således är nedkylning av händerna i stort sett oundviklig. Med elvärmehandskar får du den extra uppvärmningen till fingerspetsarna för att kunna stanna nere längre och känna dig bekväm under hela dyket.

Handskarna är en del av Santis elvärmesystem. De kopplas smidigt och enkelt med medföljande y-koppling till din Santi dry suit connector Med ett 10Ah batteri värmer de i 4 timmar och med ett 20Ah i 8 timmar. Maximal temperatur är 40 grader och effekten 30 W. Materialet i handskarna andas för att slippa fukt och dessutom värmer de även utan batteriet. Värmeslingorna är dragna på fingrarna och utsidan av handflatorna. Ska inte användas med en strömkälla med högre belastning än 12V.

Tillverkare Santi
Kategori Bäst

Skriv din recension

Santi elvärmehandskar

Santi elvärmehandskar

Santis nya elvärmda handskar ger dig absolut värme och komfort under hela dyket!

Skriv din recension

Relaterade Produkter

Scroll To Top