Resor 

Kom bort från vardagsstressen och fokusera dig på bra dykning över en helg eller veckovis. Vem vill inte dyka fantasiska krigsvrak i Narvik, orörda vrak på Åland, spännande grottor i Mexico eller bara lugn korralldykning i Röda Havet. Våra resor sträcker sig från 3 dager till 3 veckor ...

Kom bort från vardagsstressen och fokusera dig på bra dykning över en helg eller veckovis. Vem vill inte dyka fantasiska krigsvrak i Narvik, orörda vrak på Åland, spännande grottor i Mexico eller bara lugn korralldykning i Röda Havet. Våra resor sträcker sig från 3 dager till 3 veckor beroende på resmål. Här följer ett axplock på resmål vi arrangerar.

Röda Havet
En klassiker som måste upplevas, här finns ett fantastisk fiskliv och ett av världen bästa vrak enligt Jacques Cousteau, Vi har resor i båda södra och norra delen av Röda Havet. Alla våra resor till Röda Havet arrangeras och betalas till Scubatravel AB.

Åland
Inte mest känd för sin undervattensnatur, men vrakdykningen är utöver det vanliga. Ett av Östersjöns bästa vrakdykningsställen. Här hittar man vrak från 20 till 90 meters djup. Vad som är unikt på Åland är de intakta vraken. På få ställen i världen kan man se så intakta vrak som här. Alla våra resor till Åland arrangeras och betalas till Oceanic Tech Åland.

Narvik
April 1940, Tyskland invandrar Norge, en strategiskt viktig plats är Narvik. Sjöslaget som utspelades här är något som vi dykare kan se än idag. På få ställen i världen kan man under samma dyk, uppleva 3st Tyska jagare som ligger grundare än 30meter. För att nästa dag dyka på ångfartyg som är 150meter långa. Narvik är ett vrakeldorado för dykare. Om du väljer att följa med på vår trimixresa så dyker vi ute i fjordarna omgivna av en fantastisk natur. 

Mer
500 kr

Bli medlem i ett av Sveriges mest aktiva dyksällskap, OTAS!

0 kr

Häng med oss och Scuba Travel till Canada och till världens bästan naturdykning!

3 900 kr

3 dagars  fantastisk vrakdykning med Oceanic Tech på Åland.Datum 18-20 maj 2018 

14 195 kr

Häng med oss och Scuba Travel på en veckas Liveaboard för både den tekninska- och sportdykaren! Djup mellan 10-90mDen ultimata dykresan där dykare på alla nivåer kan vara på samma båt.8-15 mars 2018

Lämna plats i kalendern för en resa tillsammans med GUE Sweden och OceanicTech till Nordnorge och världens starkaste tidvattenström. Häng med GUE OLa till en av världens absolut mest omtalade dykplatser!

2 995 kr

Sweden Mine Diving Tour 2017-12-01

3 900 kr

3 dagars  fantastisk vrakdykning med Oceanic Tech på  Åland. 435EURDatum: 28-30 september 2018

Visar 1 - 7 av 7 artiklar

Scroll To Top