Dykresa till God´s Pocket i British Columbia

DL0584

Häng med oss och Scuba Travel till Canada och till världens bästan naturdykning!

0 kr

God’s Pocket Resort ligger på den vackra ön Hurst Island på den östliga sidan av Vancouver Island i Kanada. Mitt i den förtrollande viken Christie Passage, 20 km norr om Port Hardy, erbjuder Gods Pocket en avkopplande miljö och fantastisk kallvattensdykning.
God's Pocket Resort, har funnits i över 25 år och är en plats för alla nivåer av kallvattens dykare. Man kan endast ta sig hit med båt vilket gör detta till en otroligt vacker, avskild plats i ödemarken, omgiven av skogbeklädda öar och små mysiga vattendrag. Förutom kallvattensdykning erbjuder området även kajakturer, skogs och strandvandring samt valskådning.

Dykningen är baserad på kvalitet inte kvantitet. Resorten ligger bara ca fem minuter från Browning Pass samt den välkända dykplatsen Browning Wall. Andra dykplatser i närheten är bland annat Barry Islet, Dillon Rock, Nakwakto Rapids, Hunt Rock och flera dykplatser i Bates Pass. Dykcentret letar ständigt nya platser att dyka på och eftersom de är så vana vid växlande väder, tidvatten etc. är det mycket duktiga på att hitta dykning i alla väder. Vissa dagar gör du två dyk om dagen och andra tre dyk om dagen, allt är väderberoende. Dykarna hoppar i vattnet direkt från “The Hurst Isle”, en aluminium båt och plockas upp igen med båtens hydrauliska hiss eller använder båtens stora stege. Att dyka direkt från resortens brygga där vattnet är ca 10-20 meter djupt är väldigt populärt vid kvällstid samt emellan dyk. Grunda dyk är väldigt trevlig eftersom din tid under ytan begränsas mer till hur du klarar temperaturen än hur mycket luft du har kvar. Vid dessa dyk får man ofta se stora nakensnäckor, Kungskrabba, rockfish, anemoner och räkor. Nyligen har man även sett flera, stora bläckfiskar i detta område.

Denna dykresort består av två stugor med fyra rum, sida vid sida, per stuga. I rummen bor man två och två och varje rum har ett badrum med toalett, handfat och dusch. Daglig städning av rummen ingår. Resorten har även ett större gemensamt rum ”The Clubhouse” där du kan koppla av, läsa och titta på film. Det ingår tre hemlagade mål mat om dagen som serveras på ”familjevis” i matsalen. Kakor och varma drycker är tillgängligt under hela dagen samt att det finns en så kallad ”boat box” som följer med på alla dyk och denna innehåller varma drycker och hemmalagade snacks till alla turstiga och hungriga dykare. På resorten hittar du ingen läsk, alkohol eller skräpmat, utan detta kan köpas i Port Hardy eller så är du välkommen att ta med dig eget.

Destination: British Columbia, Canada


Resort: God’s Pocket Resort

Price per Diver: 30 995 SEK

Included in the price:

 •       All transfers
 •       1 night in shared double room at hotel in Vancouver, including breakfast (Oct 20-21)
 •       9 nights in shared double room at God’s Pocket Resort incl. full board (Oct 21-30)
 •       8 days diving with up to 3 dives a day incl. guide, tank, weights, air (last day 1 morning dive only)
 •       1 night in shared double room at hotel in Vancouver, including breakfast (Oct 30-31)

Not included in the price:

 •      Flights Stockholm/Oslo – Vancouver t/r
 •      Alcohol and sodas
 •      Rental Equipment and Nitrox


Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna vid valutaförändringar och vid förändringar på flygpriser. När du bokar accepterar du Scuba Travels resevillkor, läs igenom dessa här: http://scubatravel.se/min-resa/resevillkor.php Angivet innehåll på utflykter som Scuba Travel har i sin information, t.ex. resans innehåll, antal dyk, dykning på ett speciellt ställe, är angivna för optimala förhållanden t.ex. politiska/myndighets beslut, väder etc. kan påverka resan. Ansvarig dykledare eller kapten har alltid rätt att ändra resans innehåll p.g.a. väder, politiskt beslut eller annan åtgärd som ligger utanför dennes kontroll och som kan äventyra resenärernas eller fartygets säkerhet. Vid sådan ändring har resenären ingen rätt till kompensation eller återbetalning

Tillägg:
Hyra av dykutrustning: Dykcentret har 12 L flaskor, vikter, bälte, luft och nitrox (till kostnad) tillgängligt. VIKTIGT är att ni tar med egen utrustning samt att denna är servad. Dykcentret har enbart ett begränsat antal ”rädda dyket” kit tillgängliga och Port Hardy är en dyk båtfärd bort.
Försäkring: Avbeställningsskydd via ERV kan läggas till för 6 % av resans totala pris
Extra bagage: På grund av de alltmer stränga restriktioner då det gäller bagagevikt på flygplan så måste varje väska godkännas av flygbolaget. Vi hjälper gärna till ifall ni behöver boka extra bagage. Avgifterna varierar mellan flygbolagen. Kontakta Scuba Travel i god tid inför avresa. Viktigt:
• Alla pass måste vara giltiga minst 6 månader efter hemkomstdatum
• Alla dykare måste ha ett giltigt dykcertifikat, loggbok för dykare, dykdator och en ytmarkeringsboj (SMB) med sig på dykresan 
• För denna resa rekommenderar vi alla dykare att vara certifierade PADI Open Water dykare eller motsvarande samt minst 20 loggade dyk

Hur bokar jag?
Resan arrangeras av Scubatravel och all bokning sker genom Scuba Travel. Epost adress till Scubatravel är info@scubatravel.se, om du har frågor angående resan kan du kontakta Scubatravel eller Oceanic Tech så hjälper vi er.

Hur mycket skall jag betala och när?
När du har bekräftat en bokning med Scuba Travel så kommer du att få en bokningsbekräftelse inom en till två arbetsdagar. För att kunna säkra din plats på resan så behöver du betala en deposition på 2 000 SEK inom 7 dagar från bokningsdatumet. Bokar du en resa med reguljärflyg måste även hela flygkostnaden betalas omgående för att Scuba Travel ska kunna boka ditt flyg, innan detta är gjort kan flygkostnad och tillgång förändras. Resterande slutbetalning skall betalas senast 14 dagar innan avresa.

På vilka sätt kan jag betala min resa?

 • Via bankgiro eller kontoöverföring.
 • VISA, Mastercard och Eurocard (vi behöver en fullmakt för att kunna genomföra betalningen)
 • Använd WASA kredit för dina inbetalningar. Tillgänglig för alla Svenska medborgare som har heltidsanställning, eller studerar på heltid, och är 20 år fyllda

RESAN ARRANGERAS AV Scuba Travel

Varför välja Scuba Travel?

 • ”Kvalitetsprodukter - överkomliga priser" - Efter många år i dykindustrin så har vi knutit kontakter världen över. På grund av detta kan vi med hjälp av ledande partners inom industrin erbjuda våra kunder högkvalitativa produkter till överkomliga priser.
 • Vi kan dykning - All vår personal är erfarna dykare och har dykt på flera olika destinationer världen över. Tillsammans så har vi besökt över 70 länder och fem av oss är även dykinstruktörer. Vid sidan av vår sälj- och kontorspersonal så har vi ett stort nätverk av Scuba Travel ambassadörer som är specialister inom flera olika områden såsom UV-fotografering, teknisk dykning, marinbiologi etc. Dessa ambassadörer utgörs bl.a. av Anders Salesjö, Ingvar Eliasson, Jonna Bergström, Tomas Jansson, Hans Örnhagen och Micke Bergström.
 • Personlig service - Eftersom vi är välbemannade gör det att vi kan erbjuda utmärkt kundsupport. Då Egypten är en av våra mest populära destinationer så har vi även en egyptisk personal anställd i Hurghada som möter upp våra gäster och som även hjälper till med transfer, kundsupport m.m.
 • Vitt utbud av destinationer - Från Galapagos och Mexiko i väst till Mikronesien och Fiji i öst. Scuba Travel erbjuder semesterpaket som är anpassade till alla slags smaker och budgetar.
 • Sponsrar projekt - Genom åren så har vi stöttat organisationer som arbetar för att bevara djurlivet (t.ex. Havslädersköldpaddan). Likaså har vi även i flera fall valt att använda oss av operatörer och tjänster där de ekonomiska tillgångarna stannar inom det lokala samhället, t.ex. våra kustbaserade äventyrspaket i Ecuador.
 • Utmärkt soliditet - Vårt företag har ett AA betyg vilket betyder hög kreditvärdighet enligt Soliditets värderingssystem som bygger på ca 2400 besluts parametrar.

Skriv din recension

Dykresa till God´s Pocket i British Columbia

Dykresa till God´s Pocket i British Columbia

Häng med oss och Scuba Travel till Canada och till världens bästan naturdykning!

Skriv din recension

God's Pocket from FKD (Frog Kick Diving) on Vimeo.

Scroll To Top