Rec & Tec - North & Brothers 2018 • LIVEABOARD

OT0023

Häng med oss och Scuba Travel på en veckas Liveaboard för både den tekninska- och sportdykaren! Djup mellan 10-90m
Den ultimata dykresan där dykare på alla nivåer kan vara på samma båt.
8-15 mars 2018

14 195 kr
Inkluderat i priset

➔ Direktflyg Stockholm – Hurghada t/r

➔ Måt på flyget t/r

➔ Egypiskt visum

➔ Möttesassistans på flygplatsen

➔ Alla transfers i Egypten t/r

➔ 7 nätter med del i dubbelhytt med eget badrum ombord på liveaboard (sjunde natten kan

vara på  hotell i delat dubbelrum med halvpension)

➔ 3 måltider er per dag ombord samt snacks, te, kaffe, vatten, läsk och juice

➔ 6 dykdagar med ca 3-4 dyk per dag (sista dagen 2 dyk) inkl. guide, 12L-flaska, vikter och b.lte

➔ Alla marinparksavgifter och skatter

Ej inkluderat i priset

➔ Hyra av dykutrustning

➔ Gaser annan än luft

➔ Alkohol

➔ övriga aktviteter och måltider som inte specificeras ovan

➔ Dricks till guider och personal, rekommenderas men är inte en krav

➔ Avbeställningsskydd samt dyk- och reseförsäkringHur bokar jag?

Resan arrangeras av Scubatravel och all bokning sker genom Scuba Travel. Epost adress till Scubatravel är info@scubatravel.se, om du har frågor angående resan kan du kontakta Scubatravel eller Oceanic Tech så hjälper vi er.

Hur mycket skall jag betala och när?
När du har bekräftat en bokning med Scuba Travel så kommer du att få en bokningsbekräftelse inom en till två arbetsdagar. För att kunna säkra din plats på resan så behöver du betala en deposition på 2 000 SEK inom 7 dagar från bokningsdatumet. Bokar du en resa med reguljärflyg måste även hela flygkostnaden betalas omgående för att Scuba Travel ska kunna boka ditt flyg, innan detta är gjort kan flygkostnad och tillgång förändras. Resterande slutbetalning skall betalas senast 14 dagar innan avresa.

På vilka sätt kan jag betala min resa?

  • Via bankgiro eller kontoöverföring.
  • VISA, Mastercard och Eurocard (vi behöver en fullmakt för att kunna genomföra betalningen)
  • Använd WASA kredit för dina inbetalningar. Tillgänglig för alla Svenska medborgare som har heltidsanställning, eller studerar på heltid, och är 20 år fyllda

RESAN ARRANGERAS AV Scuba Travel

Varför välja Scuba Travel?

  • ”Kvalitetsprodukter - överkomliga priser" - Efter många år i dykindustrin så har vi knutit kontakter världen över. På grund av detta kan vi med hjälp av ledande partners inom industrin erbjuda våra kunder högkvalitativa produkter till överkomliga priser.
  • Vi kan dykning - All vår personal är erfarna dykare och har dykt på flera olika destinationer världen över. Tillsammans så har vi besökt över 70 länder och fem av oss är även dykinstruktörer. Vid sidan av vår sälj- och kontorspersonal så har vi ett stort nätverk av Scuba Travel ambassadörer som är specialister inom flera olika områden såsom UV-fotografering, teknisk dykning, marinbiologi etc. Dessa ambassadörer utgörs bl.a. av Anders Salesjö, Ingvar Eliasson, Jonna Bergström, Tomas Jansson, Hans Örnhagen och Micke Bergström.
  • Personlig service - Eftersom vi är välbemannade gör det att vi kan erbjuda utmärkt kundsupport. Då Egypten är en av våra mest populära destinationer så har vi även en egyptisk personal anställd i Hurghada som möter upp våra gäster och som även hjälper till med transfer, kundsupport m.m.
  • Vitt utbud av destinationer - Från Galapagos och Mexiko i väst till Mikronesien och Fiji i öst. Scuba Travel erbjuder semesterpaket som är anpassade till alla slags smaker och budgetar.
  • Sponsrar projekt - Genom åren så har vi stöttat organisationer som arbetar för att bevara djurlivet (t.ex. Havslädersköldpaddan). Likaså har vi även i flera fall valt att använda oss av operatörer och tjänster där de ekonomiska tillgångarna stannar inom det lokala samhället, t.ex. våra kustbaserade äventyrspaket i Ecuador.
  • Utmärkt soliditet - Vårt företag har ett AA betyg vilket betyder hög kreditvärdighet enligt Soliditets värderingssystem som bygger på ca 2400 besluts parametrar.

Skriv din recension

Rec & Tec - North & Brothers 2018 • LIVEABOARD

Rec & Tec - North & Brothers 2018 • LIVEABOARD

Häng med oss och Scuba Travel på en veckas Liveaboard för både den tekninska- och sportdykaren! Djup mellan 10-90m
Den ultimata dykresan där dykare på alla nivåer kan vara på samma båt.
8-15 mars 2018

Skriv din recension

Scroll To Top