DiveXtra Handledst_tning Rak (flaskhals)

DL0212

Priset är per par

116 kr

  • Standard
  • Heavy Duty

Tjockleken på tätningarna är delvis en avvägning mellan slitstyrka och komfort. En tunnare tätninsmanchett upplevs normalt som mer komfortabel, medans en tjockare manchett som regel har en längre livslängd och tål skarpa kanter på t.ex. vrak bättre. 
Tunnare manschetter kommer som regel vara mer elastiska och följa små och stora ojämnheter runt arm och hals bättre än tjockare manchetter.
Koniska manschetter har fördelen av att kunna anpassas individuellt efter eget önskemål. Flaskhalsmanchetten måste väljas med större noggranhet men har å andra sidan en större tätyta jämfört med den koniska.

Vi har själva inga starka prefferenser, men föredrar standard tjocklek på hals och armmanchetter.
För att fästa manchetterna på dräkten kan du använda Aquasure/aquaseal utblandat med ca en tredjedel Cotol på skaldräkter eller neoprenelim för neoprendräkter. Beaver tvåkomponents kontaktlim kan du använda för båda typerna av dräkt. Oavsett vilket lim du använder rekomenderar vi att du tätar med Aquasure/aquaseal utblandat med ca en tredjedel Cotol på insidan av dräkten längs skarven mellan dräkt och manchett.

Tillverkare Beaver
Kategori Bra

Skriv din recension

DiveXtra Handledst_tning Rak (flaskhals)

DiveXtra Handledst_tning Rak (flaskhals)

Priset är per par

Skriv din recension

Relaterade Produkter

Scroll To Top