DiveXtra Konisk Handledst_tning

DL0211

Priset är per par

116 kr

  • Standard
  • Heavy Duty

Tjockleken på tätningarna är delvis en avvägning mellan slitstyrka och komfort. En tunnare tätninsmanchett upplevs normalt som mer komfortabel, medans en tjockare manchett som regel har en längre livslängd och tål skarpa kanter på t.ex. vrak bättre. 
Tunnare manschetter kommer som regel vara mer elastisk och följa små och stora ojämnheter runt arm och hals bättre än tjockare manchetter.
Koniska manschetter har fördelen att kunna anpassas individuellt efter eget önskemål. Flaskhalsmanchetten måste väljas med större noggranhet, men har å andra sidan en större tätyta jämfört med den koniska.

Vi har själva inga starka prefferenser, men föredrar standardtjocklek på hals- och armmanchetter.
För att fästa manchetterna på dräkten kan du använda Aquasure/aquaseal utblandat med ca en tredjedel Cotol på skaldräkter eller neoprenelim för neoprendräkter. Beaver tvåkomponents kontaktlim kan du använda för båda typerna av dräkt.

Oavsett vilket lim du använder rekomenderar vi att du tätar med Aquasure/aquaseal utblandat med ca en tredjedel Cotol på insidan av dräkten längs skarven mellan dräkt och manchett.

Tillverkare Beaver
Kategori Bättre
Material Latex

Skriv din recension

DiveXtra Konisk Handledst_tning

DiveXtra Konisk Handledst_tning

Priset är per par

Skriv din recension

Relaterade Produkter

Scroll To Top