Ursuk Softdura 2.0 Dam

DL0522

Oerhört bekväm, följsam och slitstark dräkt från Ursuk. Tillverkad i trilaminat material som kallas Softdura.

13 000 kr

Ursuk Softdura 2.0 FZ

Softdura 2.0 FZ följer gamla traditioner och lämpar sig utmärkt även för professionellt bruk. Softdura 2.0 FZ dräkten är, som från namnet går att bedöma, tillverkad av ett slittåligt, men ändå flexibelt cordurabelagt trilaminat material. Dräktens ergonomi är av top-klass och passar på grund av det även till riktigt långa dyk. Warm neck och lös neoprenhuva ger ökad komfort och flexibilitet.
Tack vare frontdragkedjan kan du ta på och av dräkten utan hjälp. Torrdragkedjan skyddas av en yttre dragkedja som hindrar sand och smuts samt slitage.

Den patenterade Flat Seam-teknologin gör sömmarna smidiga och hållbara. Den s.k. lågsömmen är en stum fog som tejpas på insidan. Med den här tekniken sys materialen inte på varandra, vilket gör att den är särskilt lämplig för tjockare och kraftigare material.

Dräkten är försedd med inbyggda justerbara hängslen som tillsammans med grenremmen bildar den s.k. teleskopmidjan. Teleskopmidjan och de goda ergonomiska egenskaperna gör att dräkten känns som ett helt vanligt klädesplagg.

Fickorna är försedda med D-ringar där du kan fästa lätta föremål såsom t.ex. en lampa. Förstärkningar på knän, stuss och armbågar. 

Gummiförstärkta skor av 4 mm neopren, minskar behovet av extra isolering. Modellen är smidig och passar utmärkt för fensimning. Rätt storlek minskar luftvandring till foten. Sporre vid hälen håller fenorna på plats.

Tillverkare Ursuk
Kategori Bättre
Typ av Torrdräkt Skalldräkt Trilaminat
Hängslen Ja
Fickor Ja 2st Bellows Höger och Vänster
Torrdräkt kedja Diagonal Front

Skriv din recension

Ursuk Softdura 2.0 Dam

Ursuk Softdura 2.0 Dam

Oerhört bekväm, följsam och slitstark dräkt från Ursuk. Tillverkad i trilaminat material som kallas Softdura.

Skriv din recension

Relaterade Produkter

Scroll To Top