Fourth Element Halo 3D

DL0317

59 objekt

Finns i lager

Fourth Element Halo 3D, ett nytt underställ med ny teknik för dykunderställ

Produkt val
Storlek
Storlek

3 990 kr

Vid dykning med horisontellt trim så får vi all gas i dräkten på ovansidan dvs på ryggen i dräkten. För att isolera oss från kylan behöver vi en gasbarriär mellan kroppen och det kylande vattnet, problem blir att på magen, lår och underarmar komprimeras understället. Detta innebär att vi få väldigt lite gas mellan kroppen och det kylande vattnet.

Halo 3D har inbyggda icke komprimerbara paneler på framsidan. Dessa paneler gör att en gasbarriär skapas och kroppen kyls ner långsammare. Det finns andra underställ som är väldigt bylsiga och genom att binda mycket gas i materialet så isolerar de, problemet med dessa är att också skapar mycket flytkraft.
Halo 3D binder väldigt lite gas, har stretch i materialet vilket gör att du får ett underställ som är både varmt och smidigt. Tidigare så har man fått välja antingen varmt och bylsigt eller kallt och smidigt, nu behöver du inte välja längre! Självklart är Halo 3D, som alla Fourth Elements underställ tvättbart utan att förlora isolationsförmåga. Så vad sägs om varmt, rörligt och gott doftande dykunderställ, det är inget man är bortskämd med!

Tillverkare Fourth Element
Kategori Bättre
Design One-piece/Jumpsuit
Tjocklek 10/5mm
Hängslen Nej

Skriv din recension

Fourth Element Halo 3D

Fourth Element Halo 3D

Fourth Element Halo 3D, ett nytt underställ med ny teknik för dykunderställ

Skriv din recension

Relaterade Produkter

Scroll To Top