Ursuit Softdura Svart Large

DL0652

1 Produkt

Begegnat Ursuk Softdura FZ

9 000 kr

Ursuk Softdura FZ 

Dräkten är i nyskick, använd enbart några gånger. Ingen synlig slittage.


Provtryckt 2017.02.20 

Storlek Large

Färg Svart 

Softdura  FZ följer gamla traditioner och lämpar sig utmärkt även för professionellt bruk. Softdura  FZ dräkten är, som från namnet går att bedöma, tillverkad av ett slittåligt, men ändå flexibelt cordurabelagt trilaminat material. Dräktens ergonomi är av top-klass och passar på grund av det även till riktigt långa dyk.

Warm neck och lös neoprenhuva ger ökad komfort och flexibilitet.

Tack vare frontdragkedjan kan du ta på och av dräkten utan hjälp. Torrdragkedjan skyddas av en yttre dragkedja som hindrar sand och smuts samt slitage på kompensatorvästen.

Dräkten är försedd med inbyggda justerbara hängslen som tillsammans med grenremmen bildar den s.k. teleskopmidjan. Teleskopmidjan och de goda ergonomiska egenskaperna gör att dräkten känns som ett helt vanligt klädesplagg.

Fickorna är försedda med D-ringar där du kan fästa lätta föremål såsom t.ex. en lampa. Förstärkningar på knän, stuss och armbågar. Gummiförstärkta skor av 4 mm neopren, minskar behovet av extra isolering. Modellen är smidig och passar utmärkt för fensimning. Rätt storlek minskar luftvandring till foten. Sporre vid hälen håller fenorna på plats.

Vikt ca. 4,2kg

Skriv din recension

Ursuit Softdura Svart Large

Ursuit Softdura Svart Large

Begegnat Ursuk Softdura FZ

Skriv din recension

Scroll To Top