XDEEP Ghost 2.0 Travel

DL0517

39 objekt

Singeltanksystem från nya heta XDEEP Ghost 2,0 väger endast 2,3 kg totalt och är ett ultimat singeltanksystem.

 

 

Produkt val
Vingstorlek
Vingstorlek
Deluxe Set

5 200 kr

  • Small
  • Standard
  • Deluxe Ja
  • Deluxe Nej

Komplett BCD - endast 2.3 kg! Målet med Ghost var att skapa en BCD med extremt låg vikt utan att kompromissa bort XDEEPs byggkvalitet och hållbarhet. Innovativa lättviktsmaterial med hög hållfasthet lät XDEEP skapa en produkt som saknar motstycke.

Låg vikt - men inte till vilket pris som helst!

Tack vare användandet av av lättviktmaterial från flygindustrin har XDEEP kunnat behålla d-ringar i syrafast stål istället för att byta ut dessa mot svagare i aluminium eller plast.

Strömlinjeform
Vid dykning med enkelflaska är det mycket viktigt att vara strömlinjeformad, på semestern ska du kunna slappna av och ha kul! GHOST minskar ditt vattenmotstånd och därmed din luftförbrukning.

Komfort
3D soft mesh ryggplatta ger en mjuk kontakt med ryggen med bibehållet perfekt trim och balans. GHOST har ett unikt system för att flytta flaskremmarna upp och ner så att dykaren kan undvika att slå huvudet i regulatorns förstasteg, och uppnå perfekt trim i vattnet.

Lätt att ta av och på
Trots att remstället är av "continuos webbing" typ är GHOST mycket lätt att ta av och på, även om du ligger i ytan. Hur är det möjligt? Remmarna löper fritt genom plattan så när du släpper midjeremmen blir axelremmarna större!

Optimal passform
Glöm det där med "one size fits all".. GHOST finns i två storlekar; small för dig under 175 cm och large för längre dykare.

Vinge
GHOST-vingen har en unik "elbow" eller armbåge d.v.s. koppligen där slangen går in i blåsan. Den liknar inget du sett innan! Den nya lösningen kläms inte mellan flaskan och vingen, och ger mer exakt kontroll av flytkraften p.g.a. effektivare tömning av luft. Den innovativa integrerade adaptern för enkelflaska ger extrem stabilitet kombinerat med låg vikt. Vingen i sig är också unik genom en design som minimerar dött utrymme med 90%! Vad innebär detta? Nästan all volym används som flytkraft när dykaren ligger i ytan.

Viktsystem
Det integrerade viktsystemet har en kapacitet av 2 x 6 kg. Separata inre viktfickor möjliggör överlämning av vikter till en person på båten innan dykaren klättrar upp i båten.

 

 

Tillverkare XDEEP
Kategori Bra
Material Cordura
Färg Svart
Vingdesign Cirkulär
Användningsområde Enkeltpaket

Skriv din recension

XDEEP Ghost 2.0 Travel

XDEEP Ghost 2.0 Travel

Singeltanksystem från nya heta XDEEP Ghost 2,0 väger endast 2,3 kg totalt och är ett ultimat singeltanksystem.

 

 

Skriv din recension

Relaterade Produkter

Scroll To Top